Velkommen til Sportellet
i Bergeskogen idrettspark

Vi tar imot lag/grupper som ønsker rimelig overnatting
og kort reisevei til ulike aktiviteter på hele Østlandet.

Vi skreddersyr opplegg for lag og grupper

Ser du etter overnatting i Larvik eller Vestfold? En treningsleir med kunstgressbaner, hall og flotte naturområder utenfor døra? Vårt populære sportell er tilgjengelig hele året, har 84 senger fordelt på tre avdelinger, og vi skreddersyr hvert opphold med ønskede treningstider og måltider.

En sosial arena for sport

Tilgjengelighet: Vårt sportell i Bergeskogen idrettspark er tilgjengelig for grupper hele året, og benyttes av større og mindre klubber og foreninger, eks. fotballag, sykkelgjenger, orienteringsløpere og korps. 

Fornøyde brukere: Vi har i flere år vært vertskap for Norges Håndballforbund, som flittig arrangerer treningsopphold for alle sine landslag her. Det var på sportellet i Bergeskogen at håndballjentene til Norge ladet opp før de ble verdensmestere i desember 2015. Tidligere har vi hatt storfint besøk av både Champions League-klubber og Frankrikes U20-landslag.

84 senger i tre avdelinger

Rommene: Sportellet har tre avdelinger med totalt 84 senger. Det er et ulikt antall senger i hvert rom. Alle avdelinger har kjøkken og tv-rom/sosialrom og trådløst internett. Garderober, dusj og toaletter er tilgjengelig i tilliggende garderober og i Bergslihallen. På klubbhytta er også vår egen «fotballpub» med storskjerm som kan bookes etter behov.

Idrettsanlegget: Vi har to 11-er baner med siste generasjons kunstgress, fotballbinge, beachanlegg og Bergslihallen. Alt beliggende i flotte naturområder med skjærgård, turterreng, båthavn og fine badestrender.
Image

Hva koster det?

Overnatting: Fra kr 250,- pr pers/døgn
Sengetøy: kr 75,- pr pers
Renhold: kr 800,- for hele gruppa

Måltider: Besøkende kan selv avgjøre om de ønsker alle måltider servert på klubbhytta eller om man vil ordne maten selv. Vi tilbyr den løsningen som er best for dere.
Image
© 2023 Halsen Idrettsforening | Bergeskogen idrettspark | 3260 Larvik | post@halsenif.no