Nå starter Roger og A-laget sesongoppkjøringen

Nå starter Roger og A-laget sesongoppkjøringen

Halsen IF Fotball ønsker Roger Iversen velkommen tilbake som hovedtrener for vårt A-lag. Mandag 3. januar starter han oppkjøringen med gutta.

– Vi gleder oss over å ha Rogers store kunnskap, engasjement og gode humør tilbake foran en ny og spennende sesong i Norsk Tipping-ligaen, sier fotballgruppas leder, Stig Thorstensen.

I Roger Iversens forrige periode som A-lagstrener i Halsen – fra 2016 til 2018 – plasserte klubbens seg på 6. plass som beste resultat.

Etter de gode resultatene i Bergeskogen ble han hentet til Fram – og ledet torstrandsklubben til en sensasjonell NM-kvartfinale i 2019.

Året etter ble vanskeligere for frammane. Og mot slutten av 2020-sesongen måtte den populære Fram-treneren forlate sin stilling.

Ønsket i Halsen

– Da Roger ble ledig på markedet tok vi umiddelbart kontakt for å ønske ham velkommen tilbake. I 2021 har han vært re-engasjert i Halsen som trenerutvikler og juniortrener. Og vi ser nå fram til hans andre periode med vårt A-lag, sier Thorstensen.

Den nye hovedtreneren får med seg André Syrrist i teamet. Syrrist var også tidligere hovedtrener Fredrik Pursers assistent.

– Vi hadde også et ønske om å ha med oss Fredrik videre, men han har valgt å takke nei til det. Vi skiller lag som gode venner, og takker Fredrik for innsatsen han har lagt ned de siste to årene, sier Halsen-lederen.

Ni treningskamper

Mandag 3. januar starter A-laget treningen etter nyttår. Den 27. januar spiller laget årets første treningskamp, mot Pors borte.

Foreløpig er det planlagt ni treningskamper i vinter før alvoret begynner med NM-kvalifisering 20. mars.

Dessverre har vi ikke undervarme i Bergeskogen, og derfor er de første kampene lagt på andre baner.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, forsikrer Roger Iversen.

– I løpet av vinteren skal vi forberede oss godt. Så håper jeg vi kan overraske positivt når serien dras i gang. Det skal bli moro.


© 2023 Halsen Idrettsforening | Bergeskogen idrettspark | 3260 Larvik | post@halsenif.no